Posebni dnevi za supervizorje “za glavo in srce – za dušo in telo”

ODDIH ZA SUPERVIZORJE

Naša članica Claudia Knoll je pripravila odličen program za supervizorje, vabljeni.

13. – 15. 7. ali/in 17. – 19. 8. 2018
Prijava na prvi termin možna do 17. 6. 2018.

Posebni dnevi za supervizorje predstavljajo poseben program za supervizorje. Namenjen je vsem, ki redno vodijo supervizijske skupine in si želijo strokovno metasupervizijo povezati s skrbjo za lastno psiho-higieno. Program uravnoteženo vsebuje strokovno refleksijo lastnega supervizijskega dela, izkustveno delo po modelu ‘Ustvarjalne supervizije’ in dovolj časa za počitek in gibanje v naravi.
Program poteka od petka do nedelje v čudoviti gorski vasici Sorica. Le deset minut oddaljena Soriška planina ponuja priložnost, da del programa poteka v sproščenem, naravnem okolju s prelepim razgledom. Glasbeni in likovni atelje v Groharjevi hiši omogočata odlično okolje za supervizijo v ustvarjalnem vzdušju, ki ga pooseblja tudi vodja programa s svojo dvojno poklicno identiteto kot glasbena terapevtka in supervizorka. Prisrčno vabljeni, tudi kot že obstoječa intervizijska skupina (ob posebej dogovorjenem terminu).

Program je sedaj verificiran in točkovan s strani Socialne zvornice Slovenije.

Več o programu najdete na: https://www.institutknoll.eu/supervizija/ponudba-supervizije/

Ta vnos je bil objavljen v Naslovne objave, News. Zaznamek za trajno povezavo.